Hallitilaa Mäntsälään

Seuraava uudiskohteemme yritys-, varasto- ja harrastekäyttöön

Logistiikka, varasto ja tuotantotilaksi soveltuva

Uudiskohde Mäntsälän Linnalassa

Kimmi Invest Oy:lla käynnistyy hallihanke Mäntsälän Linnalan yritysalueelle, jonne rakennetaan noin 1700m2 uutta hallitilaa. 

Vuolteenmäentie 9, 04600 Mäntsälä

Arvioitu valmistuminen keväällä 2025

Osta tai vuokraa 42-750m2

A-energiluokka maalämmöllä

Ennakkovaraajana varmistat parhaat tilaratkaisut

Avaimet käteen tai muokkaa itse tarpeisiisi

Paljon parkkitilaa ja tilavat valaistut piha-alueet 

Linnalan yritysalue sijaitsee loistavalla logistisella sijainnilla Lahdenväylän ja Vanha Lahdentie välissä alle kilometrin päässä Hanko-Porvoo -tiestä. Alueen saatavuus autolla on erinomainen ja alle tunnin ajomatkan sisällä kaikista pääkaupunkiseudun keskeisistä kohdista.


Ennakkovaraajana varmistat parhaat toimitilat. Varaa omasi jo nyt, räätälöimme hallitilat tarpeisiisi sopivaksi!

Korkeat, valoisat hallitilat selkeällä ja helposti muunneltavissa olevalla pohjaratkaisulla sekä pinnoitetulla lattialla mahdollistavat käytön tuotantotilana, varastotilana, yrityksen toimitilana, mutta myös kuluttajille harrastekäyttöön. Korkea hallitila suurilla nosto-ovilla mahdollistaa neliöiden tehokkaan hyötykäytön. Ennakkovaraajana sinun on mahdollista olla vaikuttamassa ovien, ikkunoiden ja toimitilan sijoitteluun. Räätälöimme tarvittaessa tilat asiakkaan toiveiden mukaisiksi muutto valmiiksi saakka. 

A-luokan energiatehokkaassa kiinteistö avainasemassa on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä sekä led-valaistus. Tarvittaessa matala sähkönkulutus taataan aurinkopaneeleilla. 

Tilaa hinnasto ja lisätietoja Mäntsälän uudiskohteesta!

Havainnekuvat ovat suuntaa antavia pohjaratkaisun sekä ovien ja ikkunoiden sijoittelun osalta. Ennakkovaraajana mahdollistat räätälöidyt tilaratkaisut.


Toimitat tarpeisiisi

Hallitilan räätälöinti 

Hallitila mahdollistaa muunneltavuuden sekä räätälöinnin vastaamaan asiakkaan tarpeita. Ennakkovaraajana mahdollistat seinien, ovien ja ikkunoiden sijoittelun. Hallitilaa on kuitenkin mahdollista muokata missä vaiheessa tahansa käyttötarkoitukseensa sopivaksi. Olipa tarpeesi tuotantotilaa suurille koneille, yritystilaa tukkukaupalle tai harrastustila autoharrastajalle, toteutamme sen.

Teemme tilasta tarpeisiisi sopivan tai halutessasi voit muokata itse.

Räätälöimme ja rakennamme halutessasi:

  • Väliseiniä ja lisätilaa parviratkaisuilla

  • Keittiö, WC- ja sosiaalitiloja

  • LVIS -laajennukset sekä erikoisvalaistukset

Tilojen räätälöinti asiakkaan tarpeisiin sopivaksi suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Rakennamme kaikki tilat yhdessä kotimaisten toimijoiden kanssa käyttämällä laadukkaita ja kulutusta kestäviä materiaaleja.